Over ons

Wij zijn in 1996 als Alfa Electronics begonnen, gecentreerd in hartje Rotterdam. We begonnen met reparatie en onderhoud van car hi-fi apparatuur en zijn langzamerhand door de jaren heen gaan groeien naar Navigatie Specialist.

Ons carrière begon op 14 jarige leeftijd eerst als een hobby. Bij diverse reparatie techneuten buiten onze studie hebben wij de vak leren kennen. Uiteindelijk hebben we onze kennis zodanig vergroot , dat we nu DE Navigatie Specialist zijn waar u naar opzoek bent.

Nu 23 jaar verder met heel wat werkervaring en nog steeds ruim denkend zijn wij de beste in Nederland! We gaan mee met de tijd en technologie. Wist u dat er geen specifieke studie bestaat bij dit vak, je moet het zelf in de praktijk ervaren en leren.

Voorheen waren de meeste van onze reparaties afkomstig uit Rotterdam. Inmiddels zijn we landelijk bekend en hebben wij onderhand heel wat systemen voor auto- handelaren in de regio Nederland en België hersteld. Voor heel wat auto-bedrijven zijn wij de gene die de Navigatie Reparatie’s uitvoeren, dus geeft u uw navigatie systeem af bij de dealer? Dan is de kans groot dat uw navigatie systeem bij ons wordt gerepareerd. Maar wees niet getreurd, wij voeren reparaties uit voor zowel bedrijven als particulieren.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben horen wij deze graag van u.

Contact                                     Snel Service